Wat zijn fietstassen?

Sofie Visser

De fietszakken zijn een type van bagage dat tegenwoordig zeer populair is. Im Kontrast zu Van Moof Kinderzitje kann es darum auffällig wirkungsvoller sein. Ik ben dat u ook benieuwd bent, wat zeker zijn de voordelen van fietszakken?

1. U kunt meer bagage dragen

Het belangrijkste voordeel van fietszakken is dat zij niet voor één persoon om worden ontworpen te dragen. Het is gewoonlijk een familie of een team dat fietszakken draagt. Dies ist schon imposant, im Vergleich mit Bosch Accu Fiets Dit is zeer belangrijk omdat de meeste bagage niet op een fiets kan passen. Dit is een goede zaak omdat het betekent dat het niet van belang is als het een grote, middelgrote, of kleine zak van de groottefiets is. Bijvoorbeeld, zou ik heel wat boeken, tijdschriften, en kleren op mijn fiets willen dragen. Als ik een grote fietszak draag en ik de bagage op het zette, zal ik mijn fietszak moeten weg nemen om de andere bagage te passen. Anderzijds, heb ik een vriend die op een fietsrit aan de luchthaven is. Zij moet al haar bagage met haar dragen terwijl het reizen. Dat betekent zij geen ruimte op haar vlucht aan haar bestemming kan krijgen. Als haar zak niet groot genoeg is, zal zij de andere bagage evenals haar eigen bagage moeten dragen. Voor me, is dit het meest frustrerende aspect. Als ik mijn fietszak moet gebruiken en mijn bagage dragen met me op de vlucht, zal ik ook uitgeput worden en waarschijnlijk uit overgaan of zou ter plaatse vallen. Één manier rond dit is een fietsrugzak te gebruiken, die om comfortabeler is bewezen te zijn dan gebruikend een traditionele koffer. Waar kan ik fietstassen krijgen? Ik las onlangs over de uitvinding van bakfietsen, een draagbare zak die een bovenkant heeft die aan de grond door een regelbare riem kan worden beveiligd. Im Unterschied zu fietstas ist es hierbei deutlich gelungener. Het kan worden gebruikt om zowel uw laptop, uw telefoon, uw kleren of een andere punten te houden die u op u zou kunnen moeten houden terwijl op uw reis.