Wie schrijft hier?

Sofie Visser

Toen ik deze Blog in 2017 begon, dacht ik niet aan mij als fietsfabrikant maar als deskundige op fietsen. Ik werk aangezien een Hogere Manager en ik ook als Professionele Ingenieur werk. Ik heb deel van het ontwikkelingsteam van fietszakken vele jaren uitgemaakt en ik houd van werkend met mensen die dezelfde hartstocht voor het bicycling delen.

Ik werk momenteel aan een project om een betere fietszak te ontwikkelen. Ik werk met een paar vrienden in Nederland dat ook hartstochtelijk over fietsen is en hun product wil verbeteren. Één van hen is een zeer ervaren ontwerper en ik wil zijn eerste klant zijn en van hem leren. Dit is wat ik wil doen zodat besliste ik mijn idee en werk samen te nemen. Mijn project is over het verbeteren van de veiligheid van fietsen. Ik hoop dat door veiligheid te verbeteren, wij ook de prijs van fietsen zullen verminderen. Mijn bedrijf heeft een begroting van rond 600€ en ik hoop een hoogte - kwaliteitszak tegen 20 kunnen veroorzaken April

Ik was geboren in Nijmegen in Holland en bewoog me aan New York in 2003. Ik leef momenteel in Brooklyn, New York. Ik ben een ontwerper, een fotograaf en de medewerker van een fotograaf. Naast dit ben ik een opvoeder en een mede-stichter van de de Fietscoöperatie van New York.

Ik ben ook een fietsruiter en ik neem mijn het cirkelen aan vele verschillende delen van de stad. Ik probeer om nieuwe vaardigheden te leren en te weten te komen welke werken voor me. Mijn favoriete plaats voor het cirkelen is het Gowanus-Kanaal, waar de fietsstegen breed zijn, het weer is zonnig en er zijn zodat vele grote te zien dingen en. Ik ben momenteel op mijn derde fiets, was mijn eerste één een BMX-fiets die ik ook voor mij enkelen jaren geleden kocht en toen de tweede een Vespa was en derde één oud Maserati was.

Mijn vader altijd vertelde me om een fiets te kopen toen ik een jong geitje, niet alleen voor pret en avontuur, maar was om een baan te vinden die me zal toestaan om een veilig en comfortabel vervoer te hebben. Mijn moeder werd ook over me ongerust gemaakt die ziek van het cirkelen wordt en dat zou ik niet kunnen werken. Aangezien ik een baan vond, kon ik mijn eerste fiets kopen en het berijden tot ik 19 was. Ik begon deze blog omdat ik met u mijn ervaring wil delen om een fiets te kopen en te berijden en hoe ik leerde houden van cirkelend.

De eerste keer ik een fiets kocht was toen ik 12 jaar oud was. De allereerste fiets die ik was een Kalloy B800 heb gekocht. Het was zeer eenvoudig en lichtgewicht, een weinig over 1,500g. Ik heb me sindsdien op grotere en zwaardere fietsen bewogen maar die fiets nog voelt zeer comfortabel in mijn handen en sturen.